Sökning

Siltasaaren läntinen kärki, kuvattu Kaisaniemestä Kaisaniemenlahden yli itään

Siltasaaren läntinen kärki, kuvattu Kaisaniemestä Kaisaniemenlahden yli itään. Vasemmalla näkyvät kerrostalot Pitkänsillanrantakatu (nykyään Pitkänsillanranta) 17, 15 ja 13, oikealla Pitkäsilta ja sen takana Siltavuorta. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Siltasaaren läntinen kärki, kuvattu Kaisaniemestä Kaisaniemenlahden yli itään

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Pitkänsillanranta. Pitkäsilta
Datum för ämne
1910 -luku, 1912 jälk.
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
G17499
Mått
11,5x8
Bildinformation
1910 -luku, 1912 jälk.
Helsinki, Pitkänsillanranta. Pitkäsilta
Tuntematon, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation