Haku

pöytä; sivupöytä

Sivupöytä Ad10-9 on peräisin Helsingin kaupungintalolta (Pohjoisesplanadi 11-13) -työhuoneiden sisustusta. Helsingin kaupungintalo suunniteltiin arkkitehti Aarno Ruusuvuoren (1925-1992) toimistossa kokonaistaideteokseksi. Saneeraus valmistui kahdessa osassa vuosina 1965-1970 ja 1985-1988. Niin työtilojen kuin julkisten tilojen sisustus oli elimellinen osa projektia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi jpg 2021 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; sivupöytä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
Ad10-9
Mitat
lev 50,5 cm, pit 67,5 cm, kork 50,5 cm
Merkinnät
Kantta kiertävän putkiston pohjassa Helsinki-tarra.
Valmistus
1965 - 1970 n
teollinen
muovi akryyli, metalli teräs

Aarno Ruusuvuoren arkkitehtioimisto, suunnittelija
Käyttö
1970 -
Helsinki, Pohjoisesplanadi 11-13
Helsingin kaupunki, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus