Haku

Kuvakoosteessa Tulli- ja pakkahuoneen henkilökuntaa

Kuvakoosteessa Tulli- ja pakkahuoneen henkilökuntaa. Nimillä varustetut soikeat kasvokuvat, kahdeksantoista mies- ja kolme naisvirkailijaa, on sommiteltu akvarellipohjalle. Taustakuva esittää Katajanokan tulli- ja pakkahuonetta, Mynttirantakatu (nykyään Katajanokanlaituri) 5, arkkitehti Gustaf Nyström 1901. Sommitelmaa kehystävät tyylitellyt lummeornamentit, ja vasemmassa yläkulmassa on Helsingin kaupungin vaakuna. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nyblin Daniel / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuvakoosteessa Tulli- ja pakkahuoneen henkilökuntaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Katajanokanlaituri 5
Aiheen aika
1902
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26010
Mitat
21,5x16,5 P32,5x28
Kuvaustiedot
1902
Helsinki, Katajanokanlaituri 5
Nyblin Daniel, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus