Haku

Tullisaari, Laajasalo

Tullisaari, Laajasalo. Näkymä Pyykiven tienoilta lounaaseen Kruunuvuorenselälle, keskellä näkyy kallioisen, metsäisen Kruunuvuoren pohjoislaitaa. Rannassa on mies sup-laudan kanssa, hieman taaempana pari onkijaa. Kuvassa näkyvän maiseman poikki aiotaan rakentaa siltayhteys Kruunuvuorenrannasta Korkeasaaren kautta kantakaupunkiin. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tullisaari, Laajasalo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Henrik Borgströmin puisto
Aiheen aika
21.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26012
Kuvaustiedot
21.08.2020
Helsinki, Henrik Borgströmin puisto
Eweis Yehia, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus