Haku

Penkki Laajasalon Stansvikinrannassa, etualalla puiden varjossa kulkee luontopolku

Penkki Laajasalon Stansvikinrannassa, etualalla puiden varjossa kulkee luontopolku. Kuvattu Varisluodonlahden yli lounaaseen. Merenlahden takana rakennetaan Kruunuvuorenrannan asuinalueen eteläosaa, ja sinne on ajettu on täytemaata suuriin kasoihin. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Penkki Laajasalon Stansvikinrannassa, etualalla puiden varjossa kulkee luontopolku

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
21.08.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26021
Kuvaustiedot
21.08.2020
Helsinki,
Eweis Yehia, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus