Haku

Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne

Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne. Vasemmalla näkyvät huvilat 19 A ja 19 B, jonka päädyssä liehuu Suomen lippu (nykyään Itäinen Puistotie 8). Oikealla on huvila numero 5, Villa Kleineh, ja sen matala sivurakennus (nykyään Itäinen Puistotie 7). Keskellä puiden takana uudet toimisto- ja asuinrakennukset, Itäinen Puistotie 10 ja 12. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietinen Aarne Oy / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaivopuiston Itäistä Puistotietä kuvattuna kaakkoon, edessä oikealla kulkee poikittain Kaivohuoneenrinne

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Itäinen Puistotie 8, 7
Aiheen aika
10.1934
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N14022
Mitat
15x10
Kuvaustiedot
10.1934
Helsinki, Itäinen Puistotie 8, 7
Pietinen Aarne Oy, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus