Haku

Itäinen Kaivopuisto 19 A (nykyään Itäinen Puistotie 8)

Itäinen Kaivopuisto 19 A (nykyään Itäinen Puistotie 8). Merikapteeni Simolinin rakennuttama puuhuvila, arkkitehti E. Sundius 1869, on kaavassa suojeltu kohde. Taustalla vasemmalla näkyvä huvila numero 18, Itäinen Puistotie 6, on purettu. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itäinen Kaivopuisto 19 A (nykyään Itäinen Puistotie 8)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Itäinen Puistotie 8
Aiheen aika
1926
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N33919
Mitat
16,5x12
Kuvaustiedot
1926
Helsinki, Itäinen Puistotie 8
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus