Haku

Itäinen Kaivopuisto 19 (nykyään Itäinen Puistotie 8)

Itäinen Kaivopuisto 19 (nykyään Itäinen Puistotie 8). Kivipylväät ja koristeellinen rautaportti, jonka yläreunassa on oikealla näkyvän huvilan numero 19. Vasemmalla sittemmin purettu huvila numero 18, Itäinen Puistotie 6. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itäinen Kaivopuisto 19 (nykyään Itäinen Puistotie 8)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Itäinen Puistotie 8
Aiheen aika
1926
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N33923
Mitat
12x16,5
Kuvaustiedot
1926
Helsinki, Itäinen Puistotie 8
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus