Sökning

Satamakatu 9 - Luotsikatu 1a

Satamakatu 9 - Luotsikatu 1a. Sisäpihanäkymä. Autoja pysäköitynä. Etualalla Renault 25 -henkilöauto, taustalla pakettiauto, jossa Tapetti Matti -yrityksen logo. Oikealla Helsingin KTK Oy:n kuorma- auto. -- negatiivi, filmi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Korkman Johnny / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Satamakatu 9 - Luotsikatu 1a

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Satamakatu 9. Luotsikatu 1a.
Datum för ämne
1986
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N107040 b
Mått
6x9
Bildinformation
1986
Helsinki, Satamakatu 9. Luotsikatu 1a.
Korkman Johnny, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation