Haku

Keski-Pasila, näkymä Veturitien liikenneympyrän länsireunalta kohti Länsi-Pasilaa

Keski-Pasila, näkymä Veturitien liikenneympyrän länsireunalta kohti Länsi-Pasilaa. Oikealla näkyvät ylhäällä Pasilansilta ja vuonna 2020 valmistunut asuinrakennus Fredikanterassi 7, alhaalla Triplaparkin eteläinen sisäänajo Pasilan Tornikujalla. Taustalla on toimistorakennuksia, vasemmalta Pasilankatu 4, 6 ja 8a (keltainen talo). -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keski-Pasila, näkymä Veturitien liikenneympyrän länsireunalta kohti Länsi-Pasilaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pasilankatu 4, 6, 8a
Aiheen aika
27.07.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26059
Kuvaustiedot
27.07.2020
Helsinki, Pasilankatu 4, 6, 8a
Eweis Yehia, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus