Haku

Stenmanin taidesalonki

Stenmanin taidesalonki. Galleria toimi osoitteessa Erottajankatu 7 vuosina 1914-1919. Joulukuussa 1919 se siirtyi osoitteeseen Mannerheimintie 6 (Läntinen Heikinkatu 10). Kuvassa Taidesalongin ripustus esillä Erottajankadulla. Lattialla silkkimatto. Oikealla sohvan yläpuolella Magnus Eckellin teos Nuotankutoja (1894, nykyisin Karl Hedmanin kokoelmassa, Pohjanmaan museo, Vaasa). Vasemmalla seinällä Helene Schjefbeckin muotokuva naisesta. Schjerfbeckin maalauksen oikealla puolella, tuolin yläpuolella mahdollisesti Tyko Sallisen maisemamaalaus. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin taidesalonki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erottajankatu 7.
Aiheen aika
1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N29732
Mitat
12x18
Kuvaustiedot
1919
Helsinki, Erottajankatu 7.
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus