Haku

Stenmanin taidesalonki, Erottajankatu 7. Salonki toimi Erottajankadulla vuosina 1914-1919

Stenmanin taidesalonki, Erottajankatu 7. Salonki toimi Erottajankadulla vuosina 1914-1919. Kuvassa Taidesalongin sohvan ympärille aseteltuja teoksia. Ylimpänä Viktor Westerholmin maisemamaalaus Kastelholman linnasta. Sen alapuolella Albert Gebhardin maisemaluonnos. Sohvan istuimelle aseteltu mm. Juho Rissasen maalauksia ja piirroksia. Lattian tasolle aseteltuna kolme Albert Gebhardin maalausta. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin taidesalonki, Erottajankatu 7. Salonki toimi Erottajankadulla vuosina 1914-1919

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erottajankatu 7
Aiheen aika
1914 - 1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N29734
Mitat
12x18
Kuvaustiedot
1914 - 1919
Helsinki, Erottajankatu 7
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus