Haku

Stenmanin taidesalonki, osoitteessa Erottajankatu 7 vuosina 1914-1919 toiminut galleriatila

Stenmanin taidesalonki, osoitteessa Erottajankatu 7 vuosina 1914-1919 toiminut galleriatila. Gösta Stenman ja mieshenkilö (mahdollisesti Ivar Hörhammer tai Axel Haartman) Stenmanin taidesalongissa. Stenman istuu sohvalla. Seinällä ripustettuja taideteoksia. Stenmanin yläpuolella Albert Edelfeltin luonnos Zachris Topeliuksen muotokuvaksi. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin taidesalonki, osoitteessa Erottajankatu 7 vuosina 1914-1919 toiminut galleriatila

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erottajankatu 7
Aiheen aika
1914 - 1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N32692
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1914 - 1919
Helsinki, Erottajankatu 7
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus