Haku

Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk. Mannerheimintie 6)

Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk. Mannerheimintie 6). Seinillä ripustettuna useita Tyko Sallisen maalauksia: vasemmalla reunassa Kilpajuoksu (1917, Kansallisgalleria, inv. nro. A II 1424), Jytkyt (1918, Kansallisgalleria inv. nro. A IV 3053), Pekan Hilma (1914).Oikealla takaseinällä Hihhulit, (1918, Kansallisgalleria, inv. nro. A II 1522). Sallisen töiden välissä suurikokoinen gobeliinikudos, tekijä tuntematon. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin Taidepalatsi, joka sijaitsi vuosina 1919-1927 osoitteessa Läntinen Heikinkatu 10 (nyk. Mannerheimintie 6)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 6
Aiheen aika
1919 jälk.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N29736
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
1919 jälk.
Helsinki, Mannerheimintie 6
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus