Haku

Stenmanin taidesalonki

Stenmanin taidesalonki. Vuosina 1914-1919 galleria toimi osoitteessa Erottajankatu 7. Gösta Stenman istuu tuolissa katsoen kehystettyä maalausta sikari kädessään. Seinillä ripustettuja maalauksia. Keskellä Viktor Westerholmin maisemamaalaus Kastelholman linnasta. Sen molemmin puolin aateliston muotokuvia, mahdollisesti kuningaspari Kustaa III (oikealla) sekä Sofia Magdalena (vasemmalla). Keskellä keraaminen veistos, joka kenties esittää nauravaa Buddhaa. Valokuva myös julkaistu aikakauslehti Veckans Krönikan kannessa syyskuussa 1917. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Stenmanin taidesalonki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erottajankatu 7
Aiheen aika
1914 - 1917
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N32691
Mitat
12x18
Kuvaustiedot
1914 - 1917
Helsinki, Erottajankatu 7
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus