Haku

Junkkarikoulu, arkkitehti A. F. Granstedt, 1830-luku, Elisabetinkatu (Liisankatu) 1, kuvattu länsilounaasta

Junkkarikoulu, arkkitehti A. F. Granstedt, 1830-luku, Elisabetinkatu (Liisankatu) 1, kuvattu länsilounaasta. Koulu toimi tässä Otto Wilhelm Klinckowströmin entisessä talossa 1852 - 1879. Sen tilalle valmistui vuonna 1884 tiilikasarmi, jossa toimivat mm. Uudenmaan tarkk'ampujapataljoona ja viimeisenä vuoteen 2016 asti Sotamuseo. Takana näkyy Pohjoisranta. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hoffers Eugen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Junkkarikoulu, arkkitehti A. F. Granstedt, 1830-luku, Elisabetinkatu (Liisankatu) 1, kuvattu länsilounaasta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Liisankatu 1
Aiheen aika
1871 - 1872
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31200
Mitat
15x10
Kuvaustiedot
1871 - 1872
Helsinki, Liisankatu 1
Hoffers Eugen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus