Haku

Kristianinkatu 10. Kulmakatu 12. Talvinen näkymä on koillisesta kohti lounasta

Kristianinkatu 10. Kulmakatu 12. Talvinen näkymä on koillisesta kohti lounasta. Kristianinkadun puoleisessa kellarikerroksessa polttopuuta myyvä liike. Talon kulmassa näkyy lihakaupan mainoskyltti (Kulmakatu 8). Kuvan ottamisajankohtaa ei tunneta. Nykyisin osoitteessa sijaitsee vuonna 1956 valmistunut kerrostalo. Kuvassa vasemmalla näkyvä Kulmakatu 10:n rakennus on sittemmin purettu, paikalla seisoo nykyisin vuonna 1936 valmistunut kerrostalo. Kuvan oikeassa reunassa näkyy Kristianinkatu 14, jossa sijatsee 1910 valmistunut kerrostalo. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kristianinkatu 10. Kulmakatu 12. Talvinen näkymä on koillisesta kohti lounasta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kulmakatu 10, 12. Kristianinkatu 10, 14.
Aiheen aika
1910 - 1935
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N352685
Mitat
kino 10x15
Kuvaustiedot
1910 - 1935
Helsinki, Kulmakatu 10, 12. Kristianinkatu 10, 14.
tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus