Haku

Eerikinkatu 11. Puutalo, jossa sijaitsi K.R. Hirvikallion patenttiliike sekä Hirvikallion Kilpiteollisuus Oy

Eerikinkatu 11. Puutalo, jossa sijaitsi K.R. Hirvikallion patenttiliike sekä Hirvikallion Kilpiteollisuus Oy. Talon seinällä Hirvikallion liiketoiminnan liiketunnuksia ja mainoksia. Kuvan vasemmassa reunassa näkyy Eerikinkatu 13, eli Rakennusmestarien talo, joka valmistui 1932. Vuonna 1966 toteutetussa laajennuksessa Rakennusmestarien talo laajeni Eerikinkatu 11 tontille. Kuvan tarkkaa ottamisajankohtaa ei tunneta. Hirvikallion patentti- ja kilpiliike toimi osoitteessa ainakin vuoteen 1950 saakka. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eerikinkatu 11. Puutalo, jossa sijaitsi K.R. Hirvikallion patenttiliike sekä Hirvikallion Kilpiteollisuus Oy

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eerikinkatu 11, 13.
Aiheen aika
1932 - 1950 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N352682
Mitat
10x15
Kuvaustiedot
1932 - 1950 n.
Helsinki, Eerikinkatu 11, 13.
tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus