Haku

Olympiaterminaali

Olympiaterminaali. Todennäköisesti höyrylaiva S/S Birger Jarl lähdössä satamasta. Vasemmalla Olympiaterminaali, terminaalin kattoterassilla ihmisiä katsomassa alusta. Laivan ulkokansilla matkustajia. Keskellä terminaalin kulkusilta, taustalla satamanosturi. S/S Birger Jarl rakennettiin 1953, ja aloitti liikennöinnin Helsingin ja Tukholman välillä 9. kesäkuuta 1953. Kuvan tarkkaa ottamisajankohtaa ei tunneta. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Olympiaterminaali

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Olympialaituri.
Aiheen aika
195306 jälk.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N161759
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
195306 jälk.
Helsinki, Olympialaituri.
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus