Haku

Olympiaterminaali

Olympiaterminaali. Todennäköisesti höyrylaiva S/S Briger Jarl lähdössä satamasta. Laiturilla ihmisiä, laivan ulkokansilla matkustajia. Vasemmalla Olympiaterminaali ja terminaalin kulkusilta. Oikealla satamanosturi, sen alla pakettiauto. Etualalla suojapeitteiden alla olevaa rahtia. S/S Birger Jarl rakennettiin 1953, ja aloitti liikennöinnin Helsingin ja Tukholman välillä kesäkuussa 1953. Kuvan tarkkaa ottamisajankohtaa ei tunneta. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Olympiaterminaali

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Olympialaituri
Aiheen aika
195306 jälk.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N161757
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
195306 jälk.
Helsinki, Olympialaituri
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus