Haku

Rautatieasema kello 20.30, presidentinvirasta eronnutta Kyösti Kalliota saatellaan kotimatkalle Nivalaan

Rautatieasema kello 20.30, presidentinvirasta eronnutta Kyösti Kalliota saatellaan kotimatkalle Nivalaan. Puolustusvoimien ylipäällikkö C. G. E. Mannerheim kättelee Kalliota, oikealla on rouva Kaisa Kallio kukkakimppu kädessään. Kyösti Kallion takaa näkyy hänen seuraajakseen valitun Risto Rytin päälaki ja oikealla puolella rouva Gerda Ryti. Kyösti Kallio menehtyi hetkeä myöhemmin dramaattisesti asemalaiturilla sairauskohtaukseen. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Viitasalo E. J. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatieasema kello 20.30, presidentinvirasta eronnutta Kyösti Kalliota saatellaan kotimatkalle Nivalaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1
Aiheen aika
19.12.1940
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31201
Mitat
17x10,5
Kuvaustiedot
19.12.1940
Helsinki, Kaivokatu 1
Viitasalo E. J., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus