Haku

Olympiaterminaali

Olympiaterminaali. Olympiaranta 1. Ihmisiä seisomassa ryhmämuotokuvassa Olympiaterminaalin terassilla. Vasemmalla mies, hänen vieressään kolme naista ja lapsi. Nainen lapsen takana on myös kuvassa N161758. Taustalla näkyy lipputankoja, terminaalirakennuksen eteläinen nurkka, sekä satamanostureita. Oikealla näkyy työpukki. Kuvan tarkkaa ottamisajankohtaa ei tunneta, kuva mahdollisesti Olympiaterminaalin valmistumisen ajalta, kesältä 1952. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Olympiaterminaali

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Olympiaranta 1.
Aiheen aika
195206 jälk.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N161756
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
195206 jälk.
Helsinki, Olympiaranta 1.
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus