Haku

Myllärin asuintalo; Hämeentie 174; Helsinki

Myllärin puinen asuintalo korkeine kivijalkoineen sijaitsee Hämeentien varrella vastapäätä vesilaitoksen tuotantorakennuksia. Rakennus siirrettiin nykyiselle paikalleen 1899 myllärin asunnoksi. Rakennuksen arvellaan siirretyn nykyiselle paikalleen Helsingin keskustasta. Rakennuksen tarkka valmistumisajanjakso ei ole tiedossa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pakarinen Ida / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 20.05.2021
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Myllärin asuintalo; Hämeentie 174; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Valmistus
1800-l loppu

Helsinki, Hämeentie 174
Käyttö
1899
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus