Haku

Maanviljelijäin maitokeskus

Maanviljelijäin maitokeskus. Arkkitehti Selim A. Lindqvist, valmistunut 1914. Rakennus purettu 1973. Kuvassa meijerin maitotonkkien käsittelylinjasto. Liukuhihnalla on useita maitotonkkia. Maitokeskus sijaitsi Kampissa ja sillä oli kolme julkisivua: Salomonkatu 3-5, Olavinkatu 1 (entinen Annankatu 39-43) sekä Arkadiankatu 6. Maitokeskuksen rakennuskompleksi koostui useista osista. Olavinkadun puolella sijaitsivat mm. meijeri, voi- ja juustovarastot sekä leipomo. Valokuvaaja Kalle Berg toimi Maitokeskuksen konemestarina. -- digirepro, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Berg Kalle / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maanviljelijäin maitokeskus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Salomonkatu 3, 5. Olavinkatu 1. Annankatu 39, 41, 43. Arkadiankatu 6.
Aiheen aika
1930 -luku mahd.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G67290
Mitat
18x24
Kuvaustiedot
1930 -luku mahd.
Helsinki, Salomonkatu 3, 5. Olavinkatu 1. Annankatu 39, 41, 43. Arkadiankatu 6.
Berg Kalle, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus