Haku

Maanviljelijäin Maitokeskuksen meijerirakennus ja kauppa

Maanviljelijäin Maitokeskuksen meijerirakennus ja kauppa. Tiilirakennuksen seinässä lukee "Jordbrukarenas Mjölkcentral A.B.s/". Tämän alla kaupan mainosteksti. Kuvan ottamisaika ja paikka tuntematon. Kuvassa todennäköisesti sama rakennus kuin kuvassa G67295. Valokuvaaja Kalle Bergin albumista. Berg toimi Helsingissä Maitokeskuksen rakennuksen konemestarina. -- digirepro, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Berg Kalle / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maanviljelijäin Maitokeskuksen meijerirakennus ja kauppa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1930 -luku mahd.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G67296
Mitat
18x24
Kuvaustiedot
1930 -luku mahd.
Helsinki,
Berg Kalle, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus