Haku

Tuntematon rakennus, mahdollisesti Maanviljelijäin Maitokeskuksen toimintaan liittynyt maatalousrakennus

Tuntematon rakennus, mahdollisesti Maanviljelijäin Maitokeskuksen toimintaan liittynyt maatalousrakennus. Oikeassa reunassa näkyy riukuaita, sen takana mansardikattoinen navetta. Kuvan ottamisajankohtaa tai paikkaa ei tunneta. Sama rakennus myös kuvassa G67298. Valokuvaaja Kalle Bergin albumista. Berg toimi Helsingissä Maitokeskuksen rakennuksen konemestarina. -- digirepro, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Berg Kalle / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tuntematon rakennus, mahdollisesti Maanviljelijäin Maitokeskuksen toimintaan liittynyt maatalousrakennus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1930 -luku mahd.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G67297
Mitat
18x24
Kuvaustiedot
1930 -luku mahd.
Helsinki,
Berg Kalle, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus