Haku

HSY Aqua Kilta; Vanhankaupungintie 7; Helsinki

HSY:n (Helsingin seudun ympäristöpalvelujen) edustus- ja kerhotila. Rakennus toimi alkujaan Forsbyn tilan (kartanon) päärakennuksena, vuosina 1800-1850. Rakennusajankohta ei tiedossa. Rakennus toimi Helsingin kaupungin vesilaitoksen kemistin asuintalona vuodesta 1909 eteenpäin. Rakennus peruskorjattiin arkkitehti Simo Lumpeen suunnitelmien mukaan 1985-87.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pakarinen Ida / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 27.05.2021
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

HSY Aqua Kilta; Vanhankaupungintie 7; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
Ei tiedossa, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Simo Lumme, peruskorjaus 1985-87, Muu suunnittelija
Valmistus
Ei tiedossa

Helsinki, Vanhankaupungintie 7
Käyttö
Mahd. 1800
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus