Haku

Unioninkatu 10, sisäpiha

Unioninkatu 10, sisäpiha. Helsingin Saksalainen koulu (Deutsche Schule Helsinki) toimi osoitteessa Unioninkatu 10 vuosina 1910-1933. Vasemmalla koulun matala puurakennus. Oikealla koulun uudempi kolmikerroksinen siipi, joka valmistui 1924. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Unioninkatu 10, sisäpiha

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Unioninkatu 10
Aiheen aika
1924 - 1933
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G15798
Mitat
17,2x22 P27x28
Kuvaustiedot
1924 - 1933
Helsinki, Unioninkatu 10
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus