Sökning

Unioninkatu 8, 10 puutalot

Unioninkatu 8, 10 puutalot. Oikealla kivitalo Unioninkatu 12 - Eteläinen Makasiinikatu 4, Navigator-talo. Helsingin Saksalainen koulu (Deutsche Schule Helsinki) toimi osoitteessa Unioninkatu 10 vuosina 1910 - 1933. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Unioninkatu 8, 10 puutalot

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Unioninkatu 8, 10
Datum för ämne
1924 - 1933
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
G15799
Mått
17x22,5 P24x29
Bildinformation
1924 - 1933
Helsinki, Unioninkatu 8, 10
Tuntematon, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation