Haku

Turun Vanuliikkeen (myöhemmin Turun Vanu) myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (nykyään Mannerheimintie 2a)

Turun Vanuliikkeen (myöhemmin Turun Vanu) myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (nykyään Mannerheimintie 2a). Myyjättäret seisovat tiskien takana, tarjolla on ainakin patjoja, pumpulikankaita, sukkia ja solmioita. Yritys perusti tämän ensimmäisen liikkeensä pääkaupunkiin Erottajalle vuonna 1916, ja se toimi samassa paikassa vuoteen 1961 asti. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Turun Vanuliikkeen (myöhemmin Turun Vanu) myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (nykyään Mannerheimintie 2a)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 2a
Aiheen aika
1930 -luku n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26142
Kuvaustiedot
1930 -luku n.
Helsinki, Mannerheimintie 2a
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus