Haku

Turun Vanun myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (vuodesta 1942 Mannerheimintie 2a)

Turun Vanun myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (vuodesta 1942 Mannerheimintie 2a). Näyteikkunat on peitetty laudoin mahdollisten pommitusten varalta. Ohi kävelee muutama ihminen, joista yksi mies on sotilaspuvussa. Liike toimi samassa paikassa vuoteen 1961 asti. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Turun Vanun myymälä, Länsi-Heikinkatu 6 (vuodesta 1942 Mannerheimintie 2a)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 2a
Aiheen aika
08.1941
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26145
Kuvaustiedot
08.1941
Helsinki, Mannerheimintie 2a
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus