Haku

Eläintarhan kolmas Grand Prix 1934, kilpa-ajojen yleisölle on rakennettu tilapäinen katsomo

Eläintarhan kolmas Grand Prix 1934, kilpa-ajojen yleisölle on rakennettu tilapäinen katsomo. Kuva on otettu lounaaseen nykyisen Töölönlahdenkadun suuntaisesti, taustalla näkyy Eduskuntatalo Turuntien (nykyinen Mannerheimintie) varrella. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhan kolmas Grand Prix 1934, kilpa-ajojen yleisölle on rakennettu tilapäinen katsomo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
13.05.1934
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26153
Kuvaustiedot
13.05.1934
Helsinki,
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus