Haku

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934.

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934. 20 moottoripyörää on ryhmittynyt lähtöalueelle nykyisellä Vauhtitiellä, 100 km:n kilpailu on alkamassa. Takana näkyy Eläintarhan urheilukenttä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vauhtitie 6
Aiheen aika
13.05.1934
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26154
Kuvaustiedot
13.05.1934
Helsinki, Vauhtitie 6
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus