Haku

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934.

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934. Yhdeksän autoa, merkeiltään mm. Alfa Romeo, Ford, Maserati ja Mercedes Benz, valmistautuu lähtöön nykyisellä Vauhtitiellä. Liikkeelle päästään vasta, kun tuleen syttynyt Nyströmin Chevroletin moottori on sammutettu. Takana vasemmalla näkyy Eläintarhan urheilukenttä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhan Grand Prix -kilpa-ajot 1934.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vauhtitie 6
Aiheen aika
13.05.1934
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26155
Kuvaustiedot
13.05.1934
Helsinki, Vauhtitie 6
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus