Haku

Kutomontie (nykyään Kutomotie) 2, Pitäjänmäki, kuvattu pohjoiseen päin

Kutomontie (nykyään Kutomotie) 2, Pitäjänmäki, kuvattu pohjoiseen päin. Turun Höyhen Oy:n alkuperäisen tehdaslaitoksen kaakkoispuolelle, kauemmas Kutomontiestä, on ryhdytty rakentamaan laajennusosaa. Ollaan vasta alussa, tontilla on työmiehiä ja rakennustarvikkeita. Paikalla on nykyään 2000-luvulla rakennettuja toimisto- ja liikerakennuksia. Taustalla näkyy toimistorakennus, Kornetintie 1. Valimontie (nykyään Valimotie) 4. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alander Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kutomontie (nykyään Kutomotie) 2, Pitäjänmäki, kuvattu pohjoiseen päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kutomotie 2
Aiheen aika
04.1950
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G26161
Kuvaustiedot
04.1950
Helsinki, Kutomotie 2
Alander Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus