Haku

Yksittäinen pilkkijä Kaivopuiston edustalla koronapandemian aikana

Yksittäinen pilkkijä Kaivopuiston edustalla koronapandemian aikana. Pilkkijä istuu jäähän tekemänsä reiän luona. Hänen vieressään jäällä on kaira. Meri on jäässä rannan tuntumassa, mutta sula kauempana. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vaniala Anneli / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Yksittäinen pilkkijä Kaivopuiston edustalla koronapandemian aikana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivopuisto
Aiheen aika
28.02.2021
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69943
Kuvaustiedot
28.02.2021
Helsinki, Kaivopuisto
Vaniala Anneli, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus