Haku

Lumeen jumiutunut raitiovaunu Unioninkadulla koronapandemian aikana

Lumeen jumiutunut raitiovaunu Unioninkadulla koronapandemian aikana. Toini-myrsky toi paljon lisää lunta muutenkin runsaslumisen talveen. Raitiovaunun kuljettaja joutuu aamuhämärässä lapioimaan esille lumen peitossa olevaa vaihdetta pysähtyneen raitiovaunun edessä Kauppatorin raitiovaunupysäkin läheisyydessä. Takana Pohjoisesplanadi 17, 19. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lumeen jumiutunut raitiovaunu Unioninkadulla koronapandemian aikana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Unioninkatu. Pohjoisesplanadi 17, 19. Kauppatori
Aiheen aika
13.01.2021
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69946
Kuvaustiedot
13.01.2021
Helsinki, Unioninkatu. Pohjoisesplanadi 17, 19. Kauppatori
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus