Haku

Mäenlaskua pulkilla Sinebrychoffin puistossa koronapandemian aikana

Mäenlaskua pulkilla Sinebrychoffin puistossa koronapandemian aikana. Sisäliikuntapaikkojen ollessa suljettuina koronarajoitusten takia, oli ulkoliikunta suosittua. Runsasluminen talvi mahdollisti hyvät talviliikuntaolosuhteet. Taustalla Sinebrychoffin taidemuseo, Bulevardi 40. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mäenlaskua pulkilla Sinebrychoffin puistossa koronapandemian aikana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sinebrychoffin puisto. Bulevardi 40
Aiheen aika
17.01.2021
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69947
Kuvaustiedot
17.01.2021
Helsinki, Sinebrychoffin puisto. Bulevardi 40
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus