Haku

Jouluvaloja Dianapuistossa

Jouluvaloja Dianapuistossa. Puihin on ripustettu värikkäitä joulupalloja ja lumihiutaleen mallisia välkkyviä koristeita. Puita on valaistu liiloilla valoilla. Puiston keskiötä kiertää jouluvaloketjut. Jouluvalot on saatu puistoon alueella toimivien, yhteensä kolmenkymmenen eri yrittäjän ja toimijan yhteistyönä. Vasemmalla Erottajankatu, oikealla Yrjönkatu. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jouluvaloja Dianapuistossa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kolmikulma. Erottajankatu. Yrjönkatu.
Aiheen aika
13.12.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69957
Kuvaustiedot
13.12.2020
Helsinki, Kolmikulma. Erottajankatu. Yrjönkatu.
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus