Haku

Hautakynttilöitä Hietaniemen hautausmaalla jouluaatton iltapäivän sinisenä hetkenä

Hautakynttilöitä Hietaniemen hautausmaalla jouluaatton iltapäivän sinisenä hetkenä. Kynttilät on aseteltu pronssisen Menneiden sukupolvien ja muualle haudattujen muistolle -veistoksen (Johanna Häiväoja, 2000) jalustalle ja vieressä oleville portaille. Ympärillä olevilla haudoilla näkyy kynttiöiden valoja. Hautojen välisillä käytävillä on hautausmaakävijöitä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hautakynttilöitä Hietaniemen hautausmaalla jouluaatton iltapäivän sinisenä hetkenä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hietaniemen hautausmaa
Aiheen aika
24.12.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69959
Kuvaustiedot
24.12.2020
Helsinki, Hietaniemen hautausmaa
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus