Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Itään päin suuntautuvaa liikennettä Itäväylällä Kulosaaren kohdalla

sisällön kuvaus: Itään päin suuntautuvaa liikennettä Itäväylällä Kulosaaren kohdalla. Vasemmalla Esso Oy:n huoltoasema, oikealla Kulosaaren puistotie.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itään päin suuntautuvaa liikennettä Itäväylällä Kulosaaren kohdalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
HKL93_93
Mitat
mitat: 13,0 x 18,0 cm
Kuvaustiedot
kuvausaika: 28.10.1969
Materiaali, paperi
Laitila, Unto, valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen toimija
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL
Aiheet
Luokitus
liikenne (luokitus)
kaupunkimaisema (luokitus)
494 maantieliikenne (luokitus)
493 kulkuneuvot (luokitus)