Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Raitiovaunuliikennettä omilla kaistoilla Mannerheimintiellä

Raitiovaunuliikennettä omilla kaistoilla Mannerheimintiellä. Syksyllä 1971 ohjattiin raitiovaunut omille kaistoilleen välillä Arkadiankatu-Runeberginkatu. -- vedos, paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Raitiovaunuliikennettä omilla kaistoilla Mannerheimintiellä

Raitiovaunuliikennettä omilla kaistoilla Mannerheimintiellä. Syksyllä 1971 ohjattiin raitiovaunut omille kaistoilleen välillä Arkadiankatu-Runeberginkatu.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
HKL93_126
Mitat
18x23
Kuvaustiedot
1971
Helsinki, Mannerheimintie
Laitila Unto, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1971
Aiheet
Luokitus