Sökning

Lauttasaaren linjan 20 linja-auto Hietalahdentorilla Bulevardin ja Hietalahdenkadun risteyksessä

Lauttasaaren linjan 20 linja-auto Hietalahdentorilla Bulevardin ja Hietalahdenkadun risteyksessä. Linja-auton rinnalla Opel Kadett -henkilöauto, linja-auton takana näkyy Volvo Duett. -- vedos, paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Laitila Unto / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Lauttasaaren linjan 20 linja-auto Hietalahdentorilla Bulevardin ja Hietalahdenkadun risteyksessä

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Hietalahdenkatu. Hietalahdentori
Datum för ämne
18.11.1967
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
HKL93_241
Mått
18x24
Bildinformation
18.11.1967
Helsinki, Hietalahdenkatu. Hietalahdentori
Laitila Unto, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation