Kivinokan kioski; Helsinki

Kaupunginhallitus oikeutti osuusliike Elannon rakentamaan myymälä- ja kahvikioskin Kivinokan kansanpuistoon vuonna 1937. Myymälä-kioskirakennus suunniteltiin samana vuonna Elannon rakennuskonttorissa. Rakennukseen kuului myymälän ja kioskin lisäksi varasto ja pieni asunto. Kaupunki osti rakennuksen vuonna 1949. Vaakasuuntainen limilaudoitus, peittomaalattu, huopakate. Seinä- ja kattopinnoissa panelointi, ponttilautalattia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kivinokan kioski; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937
Elanto rakennuskonttori, Pääsuunnittelija
Valmistus
1937
Pilariperustus ja betonirakenteinen kellari. Puurunko, pulpettikatto, lämpöeristämätön.
Helsinki,
Osuusliike Elanto, Rakennuttajat
Käyttö
1.12.2020
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus