Haku

Talvikuva Helsingistä; maalaus

Saantitiedon mukaan mahdollisesti Eerikinkadun ja Köydenpunojankadun risteys. Kadun päässä näkyy avovettä ja ehkä Jätkäsaarta, vasemmassa laidassa Kirjatalon? korkea katto.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47500 Yehia Eweis HKM 2020,mv, laakadia, kinodia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvikuva Helsingistä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1637
Mitat
30 x 40
43 x 52
Merkinnät
o.a. M -91
Valmistus
1891
öljy pahville
Helsinki, Köydenpunojankatu? Ruoholahdenkatu 1?
Martinau Maria? / Martinau Nathalie?, Tekijä
Näyttelyt
Helene Schjerfbeck ja taiteilijasisaret 3.6.-29.8.2010, Retretti; Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila; Helsingin joulu Bryssel joulukuu 1999-tammikuu 2000; Rakas Helsinki.
Aiheet
Luokitus
532 kuvataide, (outline)
kaupunkikuva (tyyppi)