Haku

Aihe Katajanokalta n:o 8. Rakennusryhmä niemen keskiosassa.; maalaus

Itäisen korttelin tonttien 56 ja 57 rakennuksia niemen keskiosassa. Näkymä on todennäköisesti entisen vankilaan vieneen tien varrelta, nykyisen Kruunuvuorenkadun alusta. Vasemmalla seinässä katulyhty ja leipurin kilpi. Portin päällä valkoinen kilpi, jossa kirjoitusta. Takana nousee koivu, etualalla lasta sylissään kantava naisfiguuri selin katsojaan. Vrt. XXVII - 162b, c, d, 562 ja 559.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aihe Katajanokalta n:o 8. Rakennusryhmä niemen keskiosassa.; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-162a
Mitat
21 x 33,5 ( 32,5 x 50)
53,5 x 68,2 x 1,2
Merkinnät
o.a. R Å fec 1872
Valmistus
1872
tussipiirustus ja akvarelli
Helsinki,
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Aiheet
Luokitus