Haku

teroitin; mailastroppi; partaveitsen

Stroppia O-176 on käyttänyt lahjoittajan isä Gustav Fält vuosisadan alkupuolella Sipoon Nikkilässä. Fält toimitti parturinvirkaa ja kulki polkupyörällä (perhehoidossa olleiden ?) mielisairaalan potilaan luota toiselle ja leikkasi heidän hiuksensa ja ajoi parran.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

teroitin; mailastroppi; partaveitsen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O-176
Mitat
korkeus 2,3 cm, leveys 3,5 cm, pituus 33,0 cm
Merkinnät
Valmistus
1910 - luku n
teollinen
metalli, nahka, bakeliitti

Käyttö
Sipoo, Nikkilä
Fält Gustav, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus