puku; hääpuku; morsiuspuku

Betty Roos ja Karl Henrik Lindfors vihitty 18.2.1880. Hameen etuosan toisen puolen "liehuke" poistettu sota-aikana, siitä tehtiin seppelenauha hautajaisiin. Pukua käytetty viimeksi "vanhojen päivänä".

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; hääpuku; morsiuspuku

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XL-11822
Mitat
hameen pituus keskietu 99 cm, vyötärö 56 cm, hihan pituus 49 cm, vyö 56 cm
Merkinnät
Valmistus
1880
käsin
tekstiili kangas silkki silkkiripsi
ompelu
Käyttö
18.2.1880
Lindfors, s. Roos Betty (Elisabeth), käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Häät. Sederholmin talo 13.3.2001 - 29.12.2002.
Aiheet
Kuvaustiedot digi kons