Haku

kuumemittari; ja suojakotelo

Kuumemittari O-178 on ollut nikkiläläisen perhehoitajan käytössä. Nikkilässä mielenterveyspotilaille annettiin perhehoitoa vuodesta 1901 lähtien.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2021 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kuumemittari; ja suojakotelo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O-178
Mitat
kotelon kork 2,4 cm, lev 2,4 cm, pit 17,8 cm, mittarin pit 17,8
Merkinnät
Koteloon kirjoitettu mustekynällä HEIKEL. Mittarin asteikon takana: Rieges original 10VII b 217 Term.Mass.1/10 1 min.Jenatherm N imp. O/Y KARL BEUS A/B H:ki H:fors
Valmistus
1920 - 1950 ?
teollinen
lasi, metalli, elohopea, kumi, puu

Oy Karl Beus Ab, jälleenmyyjä/maahantuoja
Käyttö
Sipoo, Nikkilä
Aiheet
Luokitus