Haku

pannu; liimapannu

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit väri 2000 Taurovaara Eino HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pannu; liimapannu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
B179-1448 HKL-1448
Mitat
ulko-osan korkeus 18 cm, pohjan halkaisija 22,5 cm, suuosan halkaisija 13,5 cm, kahvan pituus 26 cm, sisäosan korkeus 13,7 cm, pohjan halkaisija 14 cm, kahvan pituus 15 cm
Merkinnät
Valmistus
1920 n
ammattikäsityö
kupari
taottu, valettu, niitattu
Suomi, Helsinki
HKL?
Käyttö
1920 - 1956
Suomi, Helsinki
Helsingin Raitiotie- ja Omnibusosakeyhtiö, Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL 1945 alk., henkilökunta: Katajamäki, Helbom, Koskinen, Hynynen, Lindbäck, Tornikoski, Mälkki, Käyttäjä
liimankeitto
Aiheet
Luokitus